Aixam Financial ServicesDe site van Aixam Financial Services

AIXAM
PRESENTEERT

Veelzijdigheid
&
Cityproof

Zakelijk elektrisch rijden

Welke elektrische bestelauto’s zijn er?

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische bestelauto om zakelijk te rijden, bent u bij AIXAM aan het juiste adres. Onze voertuigen zijn namelijk zeer wendbaar en compact. Niet alleen de elektrische voertuigen die u van ons kent, alle voertuigen die wij aanbieden zijn 100% cityproof! Dit maakt alle brommobielen die wij aanbieden tot ideale vervoersmiddelen voor in en rondom de stad. Ook voor zakelijk gebruikt kunnen wij u altijd adviseren. Een elektrische bestelauto van AIXAM is namelijk niet alleen milieuvriendelijk, deze is ook qua formaat zeer geschikt om in de stad te gebruiken. Bijvoorbeeld voor pakketbezorgers of als promotieauto. Je zou het misschien niet denken, maar een elektrische bestelauto is vaak financieel voordeliger dan een e-bike of e-scooter.

Verschillende elektrische bestelauto’s

Zoals je wellicht wel verwacht zijn er diverse opties als het gaat om elektrische bestelauto’s. De keuze die u hiervoor maakt heeft voornamelijk te maken met de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft. Is een kleinere elektrische auto namelijk voldoende aan ruimte? Of heeft u echt een laadbak nodig? Als dit laatste het geval is kunt u het beste kijken naar een Aixam E-Truck of D-Truck. Deze hebben een grote laadbak aan de achterkant waar voldoende ruimte is om spullen te vervoeren.

e-truck-van-van-Aixam

Elektrische auto zakelijk rijden

Als u kiest voor een gangbaar formaat auto om zakelijk elektrisch te rijden zijn er meerdere opties die u kunt overwegen. De Aixam e City Pack en de e City Pack Premium zijn de kleineren modellen die in deze categorie aangeboden worden. De Aixam City Pack is een slimme keuze door de lage aanschafwaarde maar ook door de korte afmetingen van het elektrische voortuig. De City Pack is namelijk maximaal 2.76m lang waardoor deze ideaal is om te gebruiken in stadsverkeer. Ook is de City Pack extra wendbaar hierdoor, waardoor u in smallere straten ook goed uit de voeten kunt. Ook hebben we de Aixam e Coupé modellen die geschikt zijn om als elektrische bestelauto te rijden. Deze zijn iets duurder in aanschaf en gebruik maar bieden ook andere voordelen. Deze lijn heeft namelijk een bagage-inhoud van 1.000 liter! Op deze manier kunt u alles gemakkelijk vervoeren.

e-aixam-modellen-lijn

E-Truck zakelijk rijden

Wanneer u wel echt op zoek bent naar een elektrische bestelauto met een grote laadback kunt u het beste kijken naar een E-Truck. Deze is namelijk opgezet als een compacte klusmaat voor de duurzame en slimme ondernemer. De Aixam E-Truck is dan ook ontworpen met de wensen van de ondernemer in gedachten. Deze is dan ook het resultaat van jarenlange ontwikkeling van de AIXAM pro afdeling die constant met vernieuwingen komt. De E-Truck kan al gereden worden met alleen een AM-rijbewijs.

D-truck zakelijk rijden

Wanneer u niet zoveel ruimte nodig heeft, maar wel graag een laadbak wil in uw elektrische bestelauto kan de D-Truck ook een optie zijn. Hiermee haalt u het meest betrouwbare AM-voertuig in huis. De motor is speciaal voor AIXAM ontwikkeld en u kunt te allen tijde vertrouwen op de lage kosten die deze truck met zich meebrengt. Ook zorgt deze wagen daarom voor maximaal rendement. Met de juiste certificering voldoet de D-Truck ook aan de laatste eisen ten aanzien van de milieucertificering. 

Fiscale voordelen elektrische bestelauto’s

Het feit dat een elektrische bestelauto financieel voordelig kan zijn zegt u misschien helemaal niets. Wat betekent dit dan bijvoorbeeld? Een elektrische bestelauto kan tot 20 keer goedkoper zijn om te rijden dan bijvoorbeeld een e-bike of een e-scooter. Met de aanschaf van een elektrische bestelauto profiteert u niet alleen van veilig, duurzaam en comfortabel rijden, ook financieel brengt dit voordeel met zich mee. Er bestaan namelijk diverse lokale en regionale subsidieregelingen en fiscale voordelen van ondernemers die een elektrische bestelauto rijden.

ONTVANG NIEUWS EN INFORMATIE VAN AIXAM FINANCIAL SERVICES

copyright 2024 | Aixam financial services | powered by gwmanagement.nl