Aixam Financial ServicesDe site van Aixam Financial Services

AIXAM
PRESENTEERT

Veelzijdigheid
&
Cityproof

Zakelijk elektrisch rijden

45 km auto met laadbak

Een 45 km auto met laadbak is misschien niet het eerste vervoermiddel waar u aan denkt als u bijvoorbeeld op zoek gaat naar een nieuwe auto. Denk maar eens aan alle keren dat u op zoek bent gegaan naar een auto, in dat proces is een 45 km auto waarschijnlijk niet aan bod gekomen. 

Maar waarom eigenlijk niet? Er zitten veel voordelen aan het rijden van een 45 km auto. Een argument wat wij echter vaak horen is dat een 45 km auto vrijwel voor iedereen te klein zou zijn. Maar heeft u weleens gedacht aan een 45 km auto met laadbak? Deze biedt enorm veel ruimte en hier kunt u alle kanten mee op.

Wat zijn de voordelen van een 45 km auto?

Het rijden van een 45 km auto heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat u deze auto mag rijden zonder een autorijbewijs te moeten halen. Een scooterrijbewijs is echter wel noodzakelijk want iedereen dient op de hoogte te zijn van de actuele verkeersregels. 

Dit wil dus wel zeggen dat uw kinderen al in een 45 km auto mogen rijden op het moment dat ze het scooterrijbewijs hebben gehaald. Een 45 km auto is in dit geval een mooi vervoermiddel gezien u hier altijd droog in kunt rijden. Een avondje naar vrienden? Neem de 45 km auto maar mee! Niet alleen voor jongeren is dit een groot voordeel. 

45 km auto met laadbak

Ook voor ouderen die langer zelfstandig willen wonen en leven biedt een 45 km auto uitkomst. Ouderen mogen hier namelijk ook langer in rijden en voor korte afstanden is deze auto natuurlijk ideaal. Andere voordelen van het rijden van een 45 km auto zijn bijvoorbeeld de geringe uitstoot die de auto produceert en het feit dat deze heel wendbaar is. Ideaal voor gebruik in en rondom de stad.

45 km met laadbak

De 45 km auto is tegenwoordig te koop in ontelbare varianten. Wilt u bijvoorbeeld elektrisch rijden? Dat kan ook met een 45 km auto. Vaak krijgen wij te horen dat deze auto echter voor veel mensen of organisaties net te klein is. Dit kunt u oplossen door het rijden van een 45 km auto met laadbak. 

Als u deze bijvoorbeeld zou willen inzetten voor uw bedrijf zult u niet vaak ruimte te kort komen. Denk bijvoorbeeld aan een bezorgservice van maaltijden, boodschappen, pakketjes of andere zaken. Met een elektrische bestelauto heeft u eindeloos de mogelijkheid om grotere items te vervoeren.

45 km auto met laadbak e truck

Wat zijn de opties van een 45 km auto met laadbak?

De 45 km auto’s met laadbak verkopen wij onder de naam Aixam Pro. Hierin bieden we diverse opties als het gaat om de auto zelf en over de laadbak die erbij hoort. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om puur en alleen een laadbak te nemen die fungeert als een soort van aanhangwagen. In deze laadbak kunt u alles vervoeren. 

Mocht er echter behoefte zijn aan een aanhanger, laadbak of zelfs kleine truck waar u spullen droog in kunt vervoeren dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Hierin kunnen we namelijk ook een aantal modellen leveren.

ONTVANG NIEUWS EN INFORMATIE VAN AIXAM FINANCIAL SERVICES

copyright 2024 | Aixam financial services | powered by gwmanagement.nl